Famke Louise: 'Ik heb geen zin in gezeik, ik hou mijn vriendenkring klein'

In een exclusief interview met Glamour doet Famke een boekje open over haar privéleven

famke-louise-glamour
Marc de Groot

Sinds Op me monnie kan niemand meer om vlogger/zangeres Famke Louise (20) heen. Zelfs is ze daar niet verbaasd over, en ze heeft grote plannen voor de toekomst: "Over vijf jaar ben ik miljonair."

In Glamours gloednieuwe nummer schittert Famke Louise Meijer, zoals de zangeres echt heet, op de cover. Niet alleen wordt in het gesprek dat we met haar hebben duidelijk hoe vastberaden de 20-jarige Almeerse is, ook laat ze haar kwetsbare kant zien.

Vallen en opstaan
Hoewel het einde van haar documentaire anders doet vermoeden, gaat het goed met de 20-jarige zangeres. Na de breuk met haar management Bizzey & JayJay, is ze overgestapt naar 'concurrent' Ali B. En ze heeft een nieuwe liefde, Ronnie Flex (!), over wie ze vertelt in RTL Late Night.

Aan Glamour vertelt Famke Louise onder andere over wijze lessen die ze afgelopen jaren heeft geleerd. "Ik was natuurlijk wel heel naïef. Soms moet je eerst flink vallen en je kop stoten, om iets in te zien. Ik ben blij dat ik met sommige dingen heb gebroken. Ik weet inmiddels gewoon heel goed wat ik wel en niet wil in mijn leven. Ik kan dwárs door mensen heen kijken.”

Weinig vrienden
In haar weg naar de top is de zangeres heel wat vrienden kwijtgeraakt. De vrienden met wie ze omging toen ze nog onbekend was, heeft ze niet meer. "Mensen die me tegenhielden in wat ik wilde doen, of daar invloed op hadden. Die heb ik gewoon uit mijn leven gezet. Ik vind: óf je vindt het leuk wat ik doe, óf niet. En zo niet, dan is het gewoon: later.”

Denk je nu; dat klinkt stoer, dat meent ze niet? Zeker wel. "Als het geen familie is, vind ik dat niet erg. Ik heb gewoon helemaal geen zin in dat gezeik. Dus dan hou ik mijn kring liever klein. Ik zou er alleen mee zitten als mijn vriend commentaar zou hebben."

Benieuwd naar het hele interview met Famke Louise? Dat lees je in ons nieuwe 'mental health' nummer dat vanaf 19 december in de winkel ligt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs