Waarom deze foto van een kolvende Rachel McAdams inspiratie is voor iedere vrouw

Iconischer krijg je het bijna niet: gehuld in Versace en Bulgari... en een kolfapparaat!

Je zou toch denken dat anno 2018 borstvoeding een geaccepteerd fenomeen is. In de trant van 'we hebben allemaal sex en gaan allemaal naar de wc', zou ook borstvoeding in dat rijtje genoemd moeten worden.

Sinds mensenheugenis geeft het overgrote deel van de moeders borstvoeding aan haar kind. Tachtig procent van de pasgeboren baby's krijgt zelfs volledige borstvoeding. Het is de normaalste zaak van de wereld, en toch hangt er nog een taboe omheen..

Chrissy Teigen werd afgelopen zomer bijvoorbeeld nog ge-mommy shamed omdat ze een foto plaatste waarop ze haar pasgeboren zoon Miles borstvoeding gaf. Veel vrouwen doen hun best om het stigma rondom borstvoeding te veranderen. En we moeten zeggen; niemand doet dat zo bad ass als Rachel McAdams. Dat vind jij na het zien van onderstaande foto ook.

Niks geen mean girl...
De 40-jarige Mean Girls-actrice poseerde voor een fotoshoot met Girls.Girls.Girls. magazine. Dat deed ze in een Versace pak, Bulgari diamanten om haar nek en... een kolfapparaat op haar beide borsten.

Claire Rothstein - founder van het magazine - deelde de iconische foto op Instagram en vertelt erbij dat de foto spontaan tijdens de shoot tot stand is gekomen omdat Rachel haar zeven maanden oude zoon te eten moest geven. Klinkt logisch, zelfs high fashion editorials kunnen niet in de weg staan van een moeder en haar hongerige kind.

Eerste kindje
Rachel en haar vriend Jamie Linden verwelkomden in april 2018 hun zoon - wiens naam nog niet bekend is. De actrice vertelde eerder al aan People dat ze 'het moederschap met stip het mooiste vindt dat haar is overkomen".

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs