Net bekend: Ariana Grande geeft derde concert in Amsterdam

Als de wiedeweerga kaartjes kopen voordat ze uitverkocht zijn

ariana-grande
Getty Images

Vandaag ging de kaartverkoop van Ariana Grande's Sweetener World Tour in de Amsterdamse Ziggo Dome van start. Het was alleen een gevalletje 'je knippert met je ogen en er zijn geen kaartjes meer'. Toch jammer voor alle mensen die het eindeloze 'nog even wachten' icoon in hun scherm hadden staan en vervolgens ook nog een blauwtje liepen.

Maar Mojo komt zojuist met goed nieuws: Ariana geeft een extra concert. Heb je dus toch nog een kans om de 25-jarige zangeres en haar ponytail in real life te zien.

Now or nevah
De eerste twee concerten van Ariana staan gepland op 23 en 24 augustus 2019. Die concerten waren alleen in recordtijd uitverkocht. Concertorganisator Mojo heeft laten weten dat de zangeres een derde concert geeft op 11 september 2019. Dezelfde tijd, dezelfde plaats. Wacht niet te lang met het kopen van een ticket, de kaartverkoop is al begonnen.

Druk jaar
Ariana's nieuwste wereldtournee staat in het teken van haar gelijknamige nieuwste album Sweetener. Tijdens die tour zien we de zangeres in negentien Europese steden op het podium staan, waaronder onder andere in Londen, Parijs, Antwerpen, Berlijn en Amsterdam.

Nostalgie
Om nog even in Ariana-vibes te blijven. Op 1 december bracht de zangeres de clip van haar nieuwe single Thank U, Next uit. Wat betreft die clip was het eerder een gevalletje 'thank u, finally'. Mensen konden niet wachten.

In de clip steekt Ariana iconische films uit onze jeugd in een modern jasje. We zien scènes uit romantische komedies Mean Girls, Legally Blonde en de cheerleaderfilm Bring It On. Én er komen behoorlijk wat bekende koppen langs.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs