Roxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek en geeft weerwoord op Instagram

'Verstopt achter je toetsenbord. Oh, wat ben je stoer!' begint ze


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Roxeanne Hazes was afgelopen week te zien in het programma De Slimste Mens. Als groot fan van het programma vond ze het een eer om in één van de drie stoelen plaats te nemen.

Kritiek
Ondanks haar liefde voor het programma, was haar deelname van korte duur. In de eerste aflevering trok ze helaas al aan het kortste eind. Iets wat ze zelf prima vond, de kijkers vonden er alleen véél meer van. Niet alleen Maarten van Rossem was degene met een kritische noot, zullen we maar zeggen...

Twitteraars hadden iets - lees: 'heul veel!' - aan te merken op de algemene kennis van de 25-jarige zangeres. En laat dat nu niet de eerste keer zijn dat Roxeanne kritiek, bagger en meer van zulks over zich heen krijgt. Is het niet over haar lichaam, dan wel over haar kind, man, kennis, you name it.

Daar is Roxeanne goed klaar mee. Ze vindt dat de wereld wel wat liever mag zijn, en dan vooral de mens. De zangeres laat van zich horen in een kwetsbaar docht krachtig bericht via Instagram. Wij kunnen alleen maar zeggen: A-men!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs