Roxeanne Hazes is helemaal klaar met kritiek en geeft weerwoord op Instagram

'Verstopt achter je toetsenbord. Oh, wat ben je stoer!' begint ze


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Roxeanne Hazes was afgelopen week te zien in het programma De Slimste Mens. Als groot fan van het programma vond ze het een eer om in één van de drie stoelen plaats te nemen.

Kritiek
Ondanks haar liefde voor het programma, was haar deelname van korte duur. In de eerste aflevering trok ze helaas al aan het kortste eind. Iets wat ze zelf prima vond, de kijkers vonden er alleen véél meer van. Niet alleen Maarten van Rossem was degene met een kritische noot, zullen we maar zeggen...

Twitteraars hadden iets - lees: 'heul veel!' - aan te merken op de algemene kennis van de 25-jarige zangeres. En laat dat nu niet de eerste keer zijn dat Roxeanne kritiek, bagger en meer van zulks over zich heen krijgt. Is het niet over haar lichaam, dan wel over haar kind, man, kennis, you name it.

Daar is Roxeanne goed klaar mee. Ze vindt dat de wereld wel wat liever mag zijn, en dan vooral de mens. De zangeres laat van zich horen in een kwetsbaar docht krachtig bericht via Instagram. Wij kunnen alleen maar zeggen: A-men!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

Verstopt achter je toetsenbord. Oh, wat ben je stoer! In het echte leven zijn je sociale kunsten waarschijnlijk verrassend slecht, maar wat maakt het uit? Je hebt een mening online. Al je 30 volgers weten nu hoe diep je haat zit. Terwijl je op de bank hangt, ene hand in je broek, de andere heeft een telefoontje vast, boor je iemand volledig de grond in. Omdat je waarschijnlijk geen gespreksstof meer hebt met je partner en het leven inmiddels voelt als iets dat je moet doorstaan in plaats van het te willen vieren. We leven nu eenmaal in een tijdperk waarin online haat zaaien door anonieme mensen blijkbaar als ‘normaal’ wordt gezien. We zijn erin geslaagd om ons geluk te halen uit het neerhalen van anderen. Applausje voor dat! Toch zie ik het nog steeds als iets wat zeer en zeer triest is. Wat moet het een eenzaam bestaan zijn, wanneer je online galspuwen als dagtaak hebt. Waar haal je de tijd en energie vandaan? Wat ik nog triester vind is dat er net zo’n doodongelukkig persoon achter het toetsenbord zit op het kantoor van (waarvan ik dacht) professionele media als shownieuws en telegraaf door de desbetreffende online haat te bundelen en voor te schotelen aan hun lezers en kijkers. Waar gaat het heen met deze wereld? Ik ben extra blij met alle lieve reacties en DM’s. Dankjewel daarvoor! En ik ben nog steeds hartstikke trots op mijn deelname aan De Slimste Mens. Lang tweede gestaan en uiteindelijk verloren van twee sterke kandidaten die we misschien nog wel terug gaan zien in de finaleweek. Haat zal ik nooit accepteren en ik zal me nooit inhouden voor iets dat ik leuk vind, doch risicovol is. Wat zal het toch fijn zijn als we in 2019 iets liever voor elkaar kunnen zijn, mensen. ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs