Beyoncé deelt nieuwe foto's van tweeling Rumi en Sir

Ahww... Kijk even hoe de twee dreumesen zijn gegroeid

The 55th Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

Hoewel Beyoncé regelmatig privéfoto's deelt, komen haar kinderen maar zelden voorbij. Logisch ook. Daarom is het alweer even geleden dat Bey foto's van haar kroost deelde met haar fans.

Geen kerstcadeau meer nodig
De zangeres geniet op het moment samen met haar gezin van een vakantie in Azië. Dat was voor de 37-jarige zangeres het perfecte moment om aan aan de rest van de wereld te laten zien hoe de 1,5 jaar oude tweeling Rumi en Sir er nu uitziet. Zo zoet...

Beyoncé deelt een foto van de tweeling, zittend in de branding van de zee, kijkend naar de zonsondergang (stiekem vinden ze het water veel interessanter).

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Op de volgende foto zien we Beyoncé die Rumi vasthoudt op het strand.

Optreden
Het zou goed kunnen dat de foto's gemaakt zijn in India. Beyoncé deelde, naast de foto's van haar jongste twee kinderen, ook veel andere foto's van haar optreden tijdens de bruiloft van de Indiase Isha Ambani en Anand Piramal. De zangeres werd overgevlogen om op te treden op de bruiloft van de dochter van de rijkste man van Azië, Mukesh Ambani.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs