(Instagram)foto's liegen niet: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd

'10 years later...'

miley-cyrus-liam-hemsworth
Getty Images

Het moge duidelijk zijn dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd. Ze deelden eerder al foto's op hun eigen Instagram, maar nu deelt moeder Cyrus nog wat nieuwe kiekjes.

Nieuwe foto's
Letica 'Tish' Cyrus - de moeder van Miley - deelt foto's die we nog niet gezien hadden van haar pasgetrouwde dochter, zoals van Miley met haar vader Billy Ray Cyrus (wie kent 'm niet van Hannah Montana). Ook post ze een foto van haarzelf, haar ex-man en Miley.

Ring
Hoewel de zangeres en de acteur het niet van de daken schreeuwen in woorden, zegt Miley Cyrus genoeg met haar laatste Instagramfoto's. Een knuffelende Miley en Liam in een prachtige jurk en in strak pak in hun huis in Nashville (Tenessee), waar de intieme huwelijksceremonie plaatsvond. Je hoeft ook geen oplettende kijker te zijn om de ring om Liams vinger te zien fonkelen (zie de tweede foto in het rijtje hieronder). '12.23.18' luidt de caption.

Ontmoeting
Bij de derde foto schrijft de 26-jarige zangeres: 'tien jaar later...' Het koppel leerde elkaar in 2008 kennen op de set van The Last Song, geschreven door Nicholas Sparks, die eveneens The Notebook schreef. Miley en Liam spelen een stelletje in de film. Dat is dus nog eens een gevalletje goede casting geweest, zullen we maar zeggen. Ook Sparks feliciteert het paar op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

DE JURK
Later deelde Miley ook nog een video op Instagram Story, waarop haar jurk van ontwerper Vivienne Westwood goed te zien is. Zie hier een dansende Miley en Liam op het nummer Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs