De reden waarom Kendall Jenner niet op de familiekerstfoto wilde

Fans denken dat ze is buitengesloten

kendall-jenner-niet-op-kerstfoto-familie
Dimitrios KambourisGetty Images

Iedereen die de Kardashians op de voet volgt, heeft ‘m vast al voorbij zien komen: de jaarlijkse kerstfoto van de familie. Maar wie goed naar de foto kijkt, valt meteen op dat de familie niet compleet is. We zien Kim, Khloé, Kourtney en Kylie met hun kroost. Oftewel: alle Kardashian-Jenner zussen, behalve Kendall.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Poor Kenny
De foto kreeg een hoop commentaar van Kendall-fans. Op Instagram kwamen reacties als “Waar is Kendall?” en “Arme Kenny.” Fans vermoedden dat Kendall niet kon op de datum van de fotoshoot of zelfs niet is uitgenodigd door haar zussen. Khloé geeft nu duidelijkheid over de reden waarom Kendall ontbreekt.

De reden
Khloé antwoordt op de reactie van “Arme Kenny” op haar Instagram. “Waarom ‘arme Kenny’? Ze was aanwezig tijdens de fotoshoot en koos er zelf voor niet op de foto te staan, omdat ze het schattiger vond als het alleen de kinderen met hun moeders waren,” aldus Khloé. “Man, jullie zijn dramatisch, zelfs als het gaat om een kerstkaart! Lol, het is ook nooit goed. Geniet gewoon van de foto. Ze zijn onze broers en zussen, dus we weten echt wel waar iedereen zich goed bij voelt. VROLIJK KERSTFEEST.”

Well this is awkward
Kendall Jenner geeft zelf nog een hilarische twist aan het verhaal. Ze plaatst de kerstfoto op Twitter met daaronder de tekst: “HA, nou dit is ongemakkelijk.”

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs