De nieuwe vlam van Lena uit Ex On The Beach is Nederlandse rapper Chivv

She say ''oeh na na''

lena-ex-on-the-beach-nieuwe-vlam-chivv
Ex On The Beach: Double Dutch

Of je Ex On The Beach: Double Dutch nu volgt of niet: één kandidaat heb je vast wel voorbij zien komen: de 19-jarige Lena. Op tv is ze de persoon die constant twerkt en erg bijzondere uitspraken doet (“Ik heb overal seks. In de sportschool, op school, in auto’s, de sauna..”).

In het echte leven is ze de ex van Temptation Island-kandidaat Mezdi. Lena heeft ondertussen een nieuwe vlam, als we haar Instagramstories mogen geloven. De persoon in kwestie is een bekende Nederlandse rapper: Chivv.

SBMG
Waar je de 23-jarige rapper van kent? Hij werkte samen met andere grote namen als Bizzey, Lil Kleine en Kraantje Pappie en heeft de nummers Ze Willen Mee, JA! en HUTS (inderdaad, daar komt die uitspraak in EOTBDD vandaan!) op zijn naam staan. En hij is één van de twee rappers uit de rapformatie SBMG (op de foto hieronder de meest rechtse).

Live sessie
Chivv Facetimede eerder deze week met Lena in een live sessie op Instagram. Lena is zich aan het opmaken voor de spiegel en Chivv zit in de auto. In de video vertelt Lena dat ze naar de club Fix gaat. Chivv grapt: “Dan ga ik ook iemand fixen.” Lena antwoordt: “Wie ga je fixen dan?” De rapper maakt duidelijk dat hij Lena wel ziet zitten: “Je weet wie ik wil fiksen, toch?” Lena reageert met een grap, alsof de verbinding slecht is: “Piep, piep, piep.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Onder de lakens
Het ziet ernaar uit dat Chivvs wens werkelijkheid is geworden. Lena deelt even later een Instagram (die privé is) een story waarop je twee mensen in bed ziet liggen en elkaars hand vasthouden. Wie het zijn, zie je niet. Maar Lena zet er de naam van de persoon in kwestie bij: @chivv. Lijkt ons duidelijk, toch? De vraag is nu: was dit een one night stand of hangt hier liefde in de lucht?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs