Verklapt Meghan Markle nu wanneer ze (ongeveer) is uitgerekend?

De hertogin van Sussex dropt nieuw voer voor speculatie

prins-harry-meghan-markle
Getty Images

Sinds het bekend is dat Meghan Markle en Prins Harry een kindje verwachten, houdt het royalty-fans, bookmakers, mediasites (schuldig), Suits-fans en eigenlijk iedereen wel bezig: is Meghan in verwachting van een tweeling? Wat zal de naam worden? Wanneer is ze precies uitgerekend?

Update geboortedag
Op de laatste vraag heeft de hertogin van Sussex onlangs zelf meer duidelijkheid gegeven. Natuurlijk wisten we door het statement van Kensington Royal al dat het koninklijk paar ergens in de lente van 2019 voor het eerst ouders wordt, maar daar is onze honger naar het 'sprookjesverhaal' nog niet mee gestild. De lente begint immers in maart al en loopt door tot 21 juni.

Fanmail
Elk jaar zijn de Britse royals in de kerk van St. Mary Magdalene in Sandringham voor de mis (zie hoofdfoto). Zo ook afgelopen kerstdagen, waarna onder anderen Meghan Markle een praatje maakte met de fans die buiten een glimp van de familie wilden opvangen. Karen Anvil was de gelukkige en doet haar verhaal bij E! News. Anvil feliciteerde Meghan met haar zwangerschap, waarop ze antwoordde: "We kijken er heel erg naar uit. We zijn er bijna!"

Speculeren, speculeren
We herhalen Meghans woorden: bijna! Dat klinkt dus meer als maart en minder als juni, niet? "Ze was zo oprecht en deed haar plicht als royal door iedereen te begroeten en handen te schudden," aldus de fan. "Maar toen ik haar naar de baby vroeg, veranderde ze volledig. Ze straalde en legde instinctief haar hand op haar buik. Zo lief."

Baby belly
Voor wie benieuwd is naar de meest recente status van Markle's babybuik: zie hier het mogelijke bewijs dat Meghan een tweeling verwacht. Want uiteraard zijn daar ook volop speculaties over gaande.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs