Fans denken dat Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar zijn

Het lijkt er in ieder geval wel op

gigi-hadid-zayn-malik-uit-elkaar
Pascal Le SegretainGetty Images

Gigi Hadid en Zayn Malk zijn één van die celebrity-koppels van wie je weinig over hun relatie hoort, maar waarbij je ervan uit gaat dat alles koek en ei is. Maar de regel ‘geen nieuws is goed nieuws’ lijkt niet langer op te gaan voor het stel. Fans zijn ervan overtuigd dat ze niet meer samen zijn.

Geen fijne kerst?
Er zijn verschillende tekenen die wijzen op een break-up. Allereerst was het opvallend stil op de Instagram-pagina’s van Gigi en Zayn deze feestdagen. Normaal gesproken plaatsen de twee foto’s van hun kerstmis samen. Nu doen ze dat niet. De enige foto die Gigi deelt tijdens de feestdagen, is een throw back op de schoot van de kerstman.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Radiostilte
Sterker nog, we hebben al een paar maanden niets gehoord van het koppel. Het Amerikaanse Us Magazine viel het op dat Zayn helemaal geen foto’s (meer) van het model op Instagram heeft staan. Hij volgt haar zelfs niet meer.

Retweet
Gigi geeft zelf ook een hint weg op haar Twitter-pagina. Ze retweet een tweet van de Amerikaanse zangeres Kehlani met de tekst: “Ik ben je mezelf niet schuldig. Ik ben je geen informatie over mij schuldig, buiten de informatie die ik jou geef. Ik ben je geen kracht schuldig wanneer ik zwak ben. Ik ben je geen antwoorden schuldig alleen maar omdat je ze vraagt.”

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Lyrics
Zayn bracht afgelopen november een nieuw nummer uit met Nicki Minaj. De lyrics zijn – met alle andere aanwijzingen in het achterhoofd – opvallend. In No Candle No Light heeft Zayn het over een koppel waarbij het vuur uitgedoofd is. “Ik kan het niet meer, schat, ik kan het niet. Ik blijf verliezend achter, wie houden we voor de gek? We moeten het eens zijn dat we het niet eens worden, sommige dingen zijn niet voorbestemd.”

Wat denk je; onschuldig nummer of een break-up song?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs