Kanye West kocht Kim Kardashian een kerstcadeau van ruim 12 miljoen euro

We hebben even kortsluiting

kanye-west-duur-cadeau-kim-kardashian
Pascal Le SegretainGetty Images

Een mooie lippenstift, een goed boek of misschien zelfs een weekendje weg; wat je dit jaar ook hebt gekregen voor kerst, we kunnen je garanderen dat je cadeau minder duur was dan wat Kim Kardashian kreeg.

Kanye West
pakte dit jaar groots uit. Hij gaf Kim een cadeau van ruim 12 miljoen euro. We herhalen het nog even voor de duidelijkheid: 12. Miljoen. Euro.

Billionaire Beach Bunker
De Amerikaanse nieuwssite TMZ meldt dat Kanye zijn vrouw een appartement in het Faena House wil kopen. Het Faena House staat ook wel bekend als de ‘Strandbunker van miljardairs’. En niet zonder reden: dit is misschien wel het meest exclusieve complex op het strand van Miami.

Goedkoopje
Het appartement van Kimye heeft vier slaapkamers, vijf-en-een-halve badkamer en een terras. Kanye heeft de woning een stuk goedkoper (ha!) op de kop getikt dan de originele vraagprijs, die 1,3 miljoen euro meer was. De foto van het complex vind je op TMZ.

Nog een lucky Kardashian-Jenner
Kim is niet de enige Kardashian die een fijn cadeau kreeg (understatement van het jaar). Kylie Jenner gaf haar dochter Stormi recent nog een kleine Lamborghini cadeau. Toegegeven, ze betaalde hier zeker geen miljoenen euro’s voor, eerder een paar honderd. Maar toch, voor een baby van nog geen jaar oud, is dat een fortuin.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs