Shay Mitchell had in 2018 een miskraam

"Ik ben het kind van mijn dromen verloren"

Shay Mitchell (bekend van Pretty Little Liars) deelt een overzicht van haar afgelopen jaar op haar Instagram-verhaal. We zien vooral foto’s van de leuke momenten die de 31-jarige actrice heeft gehad. De laatste foto die ze deelt is alles behalve leuk.

Miskraam
Shay brengt voor het eerst naar buiten dat ze een miskraam heeft gehad. Ze deelt een foto van een echo met een gebroken hart-emoji:

Shay MitchellInstagram

Bericht
De actrice sluit haar overzicht van 2018 af met een bericht. “We hebben allemaal te maken met verschillende problemen en uitdagingen in het leven. Soms is het makkelijker om alleen de goede kanten te laten zien op social media,” begint Shay.

“De steun die ik van jullie krijg, tilt mij elke keer weer op, zelfs tijdens mijn donkerste dagen. Een van de dagen was afgelopen jaar toen ik een miskraam had en het kind van mijn dromen verloor.”

Shay vraagt iedereen wat meer meelevend, empatisch, geduldig en attent te zijn voor elkaar in 2019. “Dat vind ik een goed voornemen, ik hoop dat jullie het daar mee eens zijn,” sluit de 31-jarige haar bericht af.

Shay MitchellInstagram

Vader
Wie de vader van het kind was, is onbekend. Hierover heeft Shay of de mogelijke vader zelf niks losgelaten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs