Demi Lovato en ontwerper Henry Levy zijn Insta-official

Ze beginnen het jaar als koppel

demi-lovato-henry-levy-instagram-official
Neilson BarnardGetty Images

We wisten al een tijdje dat Demi Lovato een nieuwe vlam heeft. Ze werd in december nog zoenend gespot met kledingontwerper Henry Levy. De twee beginnen het nieuwe jaar als officieel koppel. Ze plaatsen hun eerste zoete video als stel op Instagram.

Video
Demi Lovato deelt een video van haar en Henry op haar Instagram Stories. We zien eerst een tevreden kijkende Demi die zich met tuitende lippen naar haar vriendje buigt. Hij slaat een arm om haar heen en beantwoordt haar kus (met een al net zo tevreden blik op zijn gezicht).

Henry Levy
De twee celebs zijn al een tijdje aan het daten. De 27-jarige Henry heeft zijn eigen kledinglijn. Zijn merk heet Enfants Riches Déprimés, oftewel: Depressieve Rijke Kinderen. De punkachtige kleding is te koop in Los Angeles en Parijs.

Verslaving
Demi Lovato kwam eind juli in het ziekenhuis terecht door een overdosis oxycodon (krachtige pijnstiller). Ook zou de zangeres een drank- en drugsverslaving en eetstoornis hebben. Henry heeft zelf ook verslavingsproblemen en is een paar keer in de afkickkliniek beland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs