Kim Kardashian en Kanye West verwachten vierde kind

Gezinsuitbreiding aan het adres van Kimye!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het lijkt erop dat Kim Kardashian en Kanye West weer fijn babynieuws hebben. Volgens Us Weekly verwachten de twee celebs hun vierde kind. Ze hebben hiervoor een draagmoeder ingeschakeld.

Bronnen
Verschillende bronnen vertellen het nieuws aan de Amerikaanse nieuwssite. Iemand vertelt de site dat de baby waarschijnlijk in mei geboren wordt. Een andere anonieme bron laat weten dat Kim altijd al vier kinderen wilde hebben. Het geslacht is ook al bekend: het gaat om een jongetje.

Gezin
Kim en Kanye hebben het nieuws zelf nog niet bevestigd. Het celebrity-koppel heeft op dit moment drie kinderen samen: North (5), Saint (3) en Chicago (bijna 1). Kim Kardashian werd zelf zwanger van North en Saint. Chicago is geboren met behulp van een draagmoeder.

Placenta Accreta

De twee celebrities kozen voor een draagmoeder, vanwege de ziekte van Kim. De realityster heeft een aandoening die wat risico’s met zich meebrengt. Ze lijdt aan ‘placenta accreta’, wat betekent dat de placenta dieper in en vaster aan de baarmoeder zit dan gewoonlijk.

Kerstcadeau'tje'
Over Kimye gesproken. Kanye West kocht voor Kim een kerstcadeau van ruim 12 miljoen euro. Hij gaf zijn vrouw een appartement in het Faena House in Miami. Het complex staat ook wel bekend als de ‘strandbunker van miljardairs’. Niet zo gek, als je ruim 12 miljoen euro voor één appartement betaalt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs