Ariana Grande is de jongste headliner ooit op bekende festival Coachella

De zangeres gaat 2019 goed in

ariana-grande-jongste-hoofdact-coachella
Getty Images

Ariana Grande trapt het jaar af met héél goed nieuws. Ze verschijnt dit jaar als één van de hoofdacts op Coachella. Dat is een behoorlijke prestatie, aangezien de 25-jarige zangeres hiermee de jongste headliner ooit op het festival is.

Optredens
Het festival vindt plaats op twee weekenden: 12 tot en met 14 april en 19 tot en met 21 april. Ariana sluit de twee zondagen af. Andere headliners van dit jaar zijn Childish Gambino en Tame Impala. Verder treden artiesten als Dj Snake, Diplo, Solange, Kid Cudi, Khalid en Zedd op.

Voorgangers
Ariana Grande is één van de weinige vrouwelijke artiesten die zichzelf ‘hoofdact van Coachella’ mag noemen. Haar voorgangers zijn niet de minsten. Eerder stonden Beyoncé, Lady Gaga en de IJslandse Björk op het hoofdpodium als headliners.

Het festival voor celebs
Mocht je nog nooit van Coachella gehoord hebben; het bekende Amerikaanse festival is zo ongeveer the place to be voor celebrities en modemensen over de hele wereld. Voor een kaartje leg je al gauw 350 euro neer. En dan heb je het nog niet eens over vervoer, verblijf, eten en drinken gehad.

Coachella vindt dit jaar plaats in de stad Indio in Californië. De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs