Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels delen zoete liefdeskiekjes op vakantie

Er hangt duidelijk liefde in de lucht

We weten nu al een paar dagen dat Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels een setje zijn. Ze maakten hun relatie afgelopen zondag Insta-official. De bekende YouTuber en het model plaatsten allebei foto’s van hun tweeën op Instagram. Vandaag kwamen daar nog een paar intieme liefdeskiekjes bij.

Everything real
Jessie plaatste een foto op Instagram waarop Kaj in haar armen ligt. Bij de afbeelding schrijft ze: “Hij is alles wat echt is in een fantasiewereld.” Dit is de eerste keer dat Jessie een uitspraak over hun relatie doet. Bij de andere twee foto’s die zij en Kaj eerder al op Instagram plaatsten, staat alleen een hart-emoji.

Op vakantie
Kaj Gorgels deelt een hoop nieuw beeldmateriaal op zijn Instagramstories. Hij is samen met Jessie, Anna Nooshin, Nassim Zeta (Anna's nieuwe vriend) en Robbert Rodenburg op vakantie in Kaapstad. Zijn vrienden komen vaak voorbij, maar zijn vriendin zien we toch echt het meeste terug in de foto’s en video’s. Kijk maar mee.


Jessie moet en zal Kaj met een oorbel in zien. Kaj protesteert tevergeefs:

Instagram

Niks aan de hand verder, hoor. Ze zitten even later weer romantisch met z’n tweetjes op het gras.

Instagram


In een andere video blijkt dat het stel naar een ander appartement moet, omdat deze dubbel geboekt is. Kaj is chagrijnig en Jessie probeert ‘m op te beuren.

Instagram


Even later besluiten ze nog wel even de schommelstoel die bij het appartement hoort uit te proberen.

Instagram
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs