Kleine meisjes worden groot: zo ziet de dochter van Eminem er nu uit

Ze heeft ruim een miljoen volgers op Instagram

hailie-dochter-eminem-opgegroeid
Eminem - When I'm GoneYouTube

Mocht je de hit When I’m Gone van Eminem kennen, dan weet je dat de rapper een dochter genaamd Hailie heeft. En als je de bijbehorende videoclip ooit hebt gezien, dan weet je ook hoe Hailie eruitziet.

Of nou ja, ‘eruitzag’. Het kleine blonde meisje uit 2005 is helemaal opgegroeid. Hailie is inmiddels 23 jaar oud en heeft zo’n 1,3 miljoen volgers op Instagram.

Kijk nog maar eens goed naar het kleine meisje bovenaan in dit artikel. Zo ziet zij er nu uit:

View this post on Instagram

go on, i’m listening

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade) on

Videoclip
Voor het geval je de video van When I’m Gone nog niet hebt gezien – óf je even een nostalgisch momentje wil beleven door ‘m na jaren weer te kijken, hieronder de clip. Weet je ook meteen hoe Hailie er eerst uitzag.

Schuldgevoel
Het meisje in de video is ook echt Hailie Jade Scott Mathers. De rapper schreef het nummer in 2003. Het gaat over zijn schuldgevoel ten opzichte van zijn familie als hij weg is voor zijn carrière.

Lyrics
Uit het lied wordt duidelijk dat Eminem het moeilijk had met een goede balans houden tussen carrière en familie. Hij rapt: “I keep having this dream. I’m pushing Hailie on the swing. She keeps screaming she don’t want me to sing. ‘You’re making mommy cry. Why? Why is mommy crying?’ ‘Baby, daddy ain’t leaving no more’ ‘Daddy, you’re lying.’”

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs