Influencer Chiara Ferragni krijgt haar eigen docu en dit ga je er in zien

Het leven van de Italiaanse miljonair, zakenvrouw, influencer, echtgenoot en moeder

Chiara-Ferragni
Getty Images

Een van de meest bekende en rijkste influencers ter wereld, de Italiaanse Chiara Ferragni zit tien jaar in de business. Reden voor een documentaire over haar carrière en leven. Een Italiaanse filmmaker volgt sinds afgelopen zomer Ferragni op de voet, en het resultaat verschijnt dit jaar nog.

Vriendje maakt foto's

Ferragni was met haar modeblog The Blonde Salad een 'influencer' voordat dit begrip überhaupt bestond. Op 21-jarige leeftijd liet de blonde Italiaanse outfit-foto's van zichzelf maken door haar vriendje en daar bleek publiek voor te zijn. Het vriendje bleef niet, de stroom outfit-foto's wel.

Zakenvrouw

Tien jaar later is haar blog uitgegroeid tot een imperium. Ferragni werkt met de grootste mode- en beautymerken. De 31-jarige Italiaanse blondine is inmiddels een waar fenomeen. Hoewel op haar Instagram-tijdlijn nu voornamelijk gezellige familiekiekjes staan met haar man en hun baby Leone, focust de docu vooral op de carrière kant.

Deskundigen aan het woord

In de documentaire komen sociologen aan het woord om het fenomeen Ferragni uit te leggen. Niemand minder dan de levende mode-legende Italiaanse ontwerpster Donatella Versace werkt mee. Net als Dior's ontwerper Maria Grazia Chiuri, die de twee bruidsjurken voor Chiara maakte. Chiara trouwde afgelopen zomer met de Italiaanse rapper Federico Lucia, in de rapscene beter bekend als Fedez.

Trouwen en doorrrr

De documentaire begint tijdens hun huwelijk op Sicilië, een bruiloft die op social media populairder schijnt te zijn geweest dan die van prins Harry en Meghan. Direct na haar huwelijk 'moet' Chiara door naar de rits fashion weeks in New York, Londen, Milaan en afsluitend Parijs.

Andere beelden, ander verhaal?

Het leven van een influencer, maar dan niet door haar eigen Instagram- of Youtube-filter, maar door de camera van een externe documentairemaker, dat wordt ongetwijfeld interessant. Wanner de documentaire precies verschijnt, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs