Anna Nooshin en vriend Nassim Zeta zetten samen een tattoo in Kaapstad

Het is duidelijk een vakantie om nooit te vergeten

anna-nooshin-vriend-nassim-zeta-tattoo
Marc de Groot

Wie Anna Nooshins Instagram in de gaten houdt, weet dat ze momenteel geniet van een vakantie in Kaapstad. Ze deelt al ruim een week foto’s en video’s van strandbezoekjes, boottochten en de Afrikaanse natuur. Ze is er samen met haar vriend Nassim Zeta en een paar bekende vrienden (we noemen een Jessie Jazz Vuijk, Kaj Gorgels en Vivian Hoorn).

Dat het een vakantie om nooit meer te vergeten is, blijkt wel uit het feit dat de vriendengroep een bezoekje bracht aan een lokale tattoo shop.

Skydiving
Anna Nooshin deelde gisteren haar dag met de rest van de wereld via Instagram Stories. Ze ging samen met vriendlief Nassim en Robbert Rodenburg (die ook mee op vakantie is) skydiven. Daarna bezochten Anna en Nassim (en de rest van de groep?) de tattooshop Sins Of Style, voor een nieuw plakplaatje.

Afrika
Tattoo-artist Jorgos Karidas ontwierp de tattoo's. Op Anna’s Insta Stories zien we twee tekeningen liggen: twee rozen en het continent Afrika met versiering eromheen. Of Nassim en Anna allebei het continent hebben laten vereeuwigen, één van de twee voor de rozen is gegaan, of het om twee totaal andere tatoeages gaat, is niet bekend.

Instagram
Instagram

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs