Nieuw fotomateriaal opgedoken: Beyoncé in een bruidsjurk

Dankzij een oplettende fan

Weet je nog dat we de terugblik van Beyoncé op 2018 met je deelden? De video die de zangeres op Instagram plaatste zat vol met foto’s en filmpjes uit Beys privécollectie.

Één afbeelding die we zelf even gemist hebben (in our defence: de slideshow speelt zichzelf extreem snel af) werd door een fan gescreenshot en gedeeld. Het gaat om een foto van Beyoncé en haar man Jay-Z die in bruidskleding hun huwelijksgeloften vernieuwden. De prachtige witte jurk van Queen B wilden we even met je delen.

Instagram

De jurk
Beyoncé draagt een witte off-shoulder jurk met sleep. Haar doorzichtige sluier is ruim drie meter lang. Als kers op de taart heeft ze een witte zonnebril op. De jurk is ontworpen door de Turkse designer Galia Lahav. Volgens de Vlaamse site Het Laatste Nieuws is de bruidsjurk 10.300 euro waard. Bey matcht met haar man. Jay-Z draagt een sneeuwwit pak, inclusief witte sneakers.

Hoogtepunten van 2018
Benieuwd naar de andere hoogtepunten die Beyoncé met haar volgers deelt? In de compilatie van 2018 zien we niet alleen Jay-Z, maar ook kinderen Blue Ivy, Rumi en Sir voorbijkomen. Beyoncé deelt foto’s van tijdens de Grammy’s, de trailer van The Lion King (waarin de zangeres de stem van Nala inspreekt) en de On The Run II tour.

Happy New Year!
Op het allerlaatste zien we een zoete video-opname van Beyoncé en Blue, die ons samen een fijn nieuw jaar wensen.

View this post on Instagram

Wishing you a beautiful 2019. 🙏🏽🐝

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs