Bohemian Rhapsody-acteurs Rami Malek en Lucy Boynton nu ook in real life een stel

It's out in the open

bohemian-rhapsody
Still bohemian rhapsody

Het is maar goed dat ik geen actrice ben. Ik zou dan niet alleen van film naar film hoppen; ook van verliefdheid naar verliefdheid, en da's niet heel fijn voor de gemoedstoestand. Ik bedoel: Zac Efron zal maar je love interest spelen in een film, of Leonardo DiCaprio.

Bohemian Rhapsody
Een verliefd stelletje spélen, dat moet toch soms wel iets teweeg brengen? Zeker. Het nieuwste koppel in die categorie: Rami Malek (37) en Lucy Boynton (23) zijn nu niet alleen als Mary Austin en Freddie Mercury verliefd in de film Bohemian Rhapsody, ook in real life zijn de twee een stel.

Dat bevestigde Rami Malek op het Palm Springs Filmfestival, waar hij de Breakthrough Performance Award in ontvangst mocht nemen.

“Bedankt Lucy Boynton," begon de 37-jarige acteur zijn speech donderdag. “Je was mijn bondgenoot, mijn vertrouwelinge, mijn liefde.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs