Hailey Bieber stelt zich kwetsbaar op in openhartige Instagram-post

Ze geeft ons allemaal een goed voornemen voor 2019

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Iedereen heeft problemen, onzekerheden en dingen die hij of zij graag anders had gezien. Ook celebrities. Hoewel je dat af en toe makkelijk vergeet, herinnert topmodel Hailey Bieber ons daar aan. Ze deelt een openhartige post op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Open stellen
De vrouw van Justin Bieber maakt meteen werk van haar goede voornemens voor 2019. Ze wil meer open en kwetsbaar zijn. “Ik ben 22 jaar oud en de waarheid is dat hoe geweldig mijn leven van de buitenkant ook lijkt, ik ook met veel dingen worstel,” begint Hailey.

Ik ben niet goed genoeg

“Ik ben onzeker, ik ben kwetsbaar, ik heb pijn, ik heb angsten, ik heb twijfels, ik heb paniek, ik word verdrietig, ik word boos,” vertelt ze. “Ik scrol zo vaak op Instagram om mezelf, mijn uiterlijk, te vergelijken met anderen. Dan voelt het alsof ik niet goed genoeg ben, alsof ik veel gebreken heb. Ik heb moeite met zelfverzekerd zijn en blij zijn met wie ik ben.”

Net zoals jij
Hailey spreekt de social media-haters aan en roept anderen op om minder haat en meer liefde te verspreiden: “Het zou geweldig zijn als andere jonge meiden en vrouwen elkaar konden optillen. Als we zouden stoppen om andere vrouwen die het – net zoals jij – moeilijk hebben onbekwaam en minderwaardig te laten voelen.”

Ik ben genoeg
Ze besluit haar monoloog met nóg een goed voornemen voor 2019: “Dit jaar ga ik mijn best doen om gewoon mezelf te zijn en blij te zijn met wie ik ben. Want ik ben genoeg, en ik ben geliefd, en jij bent genoeg en geliefd.”

Manlief reageert

Justin Bieber is helemaal supportive. Hij reageert onder de Instagram-post: “Dit is prachtig, schat.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs