Toch geen bruiloft: Romy Monteiro en Django van Rijn uit elkaar

'Alles uit liefde'

Musicalster en zangeres Romy Monteiro is niet langer verloofd. Op Instagram laat ze weten dat zij en Django van Rijn uit elkaar zijn.

2018
De 26-jarige plaatste maandag – zoals velen dat na nieuw jaar doen – een terugblik op het afgelopen jaar. Onder een fotocompilatie schrijft ze over haar hoogte- en dieptepunten van 2018, zowel voor werk als privé.

Alles uit liefde
Romy legt uit dat zij en Django de relatie samen beëindigd hebben: “In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beëindigen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
View this post on Instagram

In 2018 heb ik zó veel mogen mee maken. Op zowel privé als werkvlak. Prachtige projecten mogen doen, nieuwe dingen mogen leren én mooie mensen leren kennen. Maar ook ben ik mezelf en mijn lichaam voorbij gelopen in alle enthousiasme. Alles wat op mijn pad kwam willen aan pakken met beide handen en er vol voor gaan, 24/7. Herkenbaar? ;) Maar eind ’18 was mijn lichaam helemaal op en eiste het een drastische verandering van manier van leven. Rust, wilde het. Als gevolg hiervan hebben we, in goed overleg met Stage Entertainment mijn theatertour ‘All at Once’ geannuleerd. Begin Januari beginnen met alle repetities van deze prachtige show kon mijn lichaam nog niet aan. De show gaat zó tof worden, dus dat verdiend ook alle aandacht. We doen dus even een stapje terug op werk gebied. Goed zorgen voor lichaam en geest met rust en liefde. Gezondheid voor alles! Maar wel met het doel in 2019 te kunnen knallen hoor! Niet alleen op werk maar ook privé gebied is er veel veranderd. In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beeidingen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde. Ik moest alles even een plekje geven, het was nogal wat allemaal! Maar ik heb ALLE berichtjes gelezen. Wat een begrip en liefde! Mijn vrienden, collega’s, followers en fans. Echt: dank jullie wel!!!! Precies wat ik nodig had en dat stimuleert mij om rustig de draad weer op te pakken. Iedereen die een kaart heeft gekocht voor de show: nog eventjes geduld! Ik maak het goed, en het wachten dubbel en dwars waard. Heel veel liefde voor jullie! Romy

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro) on

Relatie
Romy en Django waren ongeveer drie jaar samen. In maart 2017 werden ze verloofd. Django vroeg haar toen ten huwelijk, waarop Romy een “dikke vette ja” gaf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs