StukTV's Giel zegt sorry tegen Anna Nooshin

'Sorry voor de mensen die ik boos heb gemaakt'

View this post on Instagram

EWAAA. Alles goed vandaag?

A post shared by Giel de Winter | StukTV (@giel) on

Voor de mensen die het gemist hebben; gisteren ontstond commotie rondom Giel de Winters opmerkelijke uitspraken in de ochtendshow van Radio 538. De StukTV-man was te gast bij Frank Dane waar hij het had over Anna Nooshin die volgens hem ontvolgd moest worden omdat ze 'te dun zou zijn en alleen maar in bikini poseert.'

Geef me een coltrui
Niet alleen vond heel social media-gebruikend Nederland Giels uitspraken vallen in de categorie 'prehistorisch en bizar', ook Anna zelf kreeg er lucht van. Ze plaatste verschillende Stories op Instagram waarin ze op haar eigen, cynische en tegelijkertijd komische wijze reageert.

Anna NooshinInstagram
image
Anna NooshinInstagram
image
Anna NooshinInstagram

Excuses
Nadat iedereen over Giels uitspraken viel, vond de YouTuber het tijd om het een en ander recht te zetten. Naar eigen zeggen waren zijn opmerkingen grappig bedoeld, maar kwam dit niet goed over. Via Instagram zegt hij nu sorry tegen zijn collega:

Giel de WinterInstagram

Gelukkig kan Anna wel tegen een stootje. Niet snel na Giels excuses reageert ze op haar Stories met 'It's all love'. Anna filterde het sarcasme van Giels uitspraken gelukkig wel door de radio heen. De twee zijn weer oké. Kan Giel zich weer storten op zijn YouTubekanaal en Anna weer op haar bikinifoto's - zouden wij ook doen als we zo'n lichaam hadden en in een zonnig oord waren.

Anna NooshinInstagram

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs