Renan van Ex On The Beach zet een opvallende tattoo als aandenken

De tattoo is behoorlijk groot

renan-eotbdd-tattoo
Ex On The Beach: Double Dutch

Dat het MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch voor deelnemers een onvergetelijke ervaring is, mag duidelijk zijn. Sommige exen hebben het zwaar (denk aan Viktor die gedumpt wordt of Lena die nog gevoelens heeft voor Mezdi). Anderen hebben de tijd van hun leven. De Vlaamse Renan hoort duidelijk in de tweede groep thuis. Hij zet een tattoo als aandenken aan het programma.

Think big
Nu denk je zeker: die tattoo is vast een subtiel palmboompje of ananasje. Nou, nee. Het is het woord ‘Ex’ in rode koeienletters. Renan deelt zijn (nog half gemaakte) tatoeage op Instagram. Zijn account is privé, maar gelukkig besluit MTV de foto te delen:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Voor altijd
Bij zijn eigen Instagram-post schrijft Renan als uitleg: “Het was de ervaring van mijn leven, dus ik dacht: waarom laat ik het niet op mijn lichaam vereeuwigen.”

Renan en Viktor
Renan staat bekend als de grootste vrouwenversierder van de villa. Hij is de ex van Viktor, met wie hij een paar afleveringen samen leek te zijn. Tot Renan (niet al te subtiel) liet merken dat hij iemand anders op het oog had: Yasmine.

Yasmine en Mezdi
Yasmine ken je waarschijnlijk als verleider van Temptation Island. Zij kwam het eiland op als ex van Mezdi. In EOTB doet ze een boekje open over hun ‘it’s complicated’-relatie. Ze vertelt onder andere dat hij met een vriendin van haar is gegaan achter haar rug om. “Mezdi in drie woorden is: fake, arrogant en een player,” aldus Yasmine.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs