Chris Martin gaat mee op huwelijksreis met zijn ex Gwyneth en haar nieuwe man

Over een liefdevolle, moderne honeymoon gesproken

Hoewel wij stiekem nog hoopten dat Chris Martin (41) en Gwyneth Paltrow (46) weer bij elkaar zouden komen, hebben we die hoop inmiddels opgegeven. In september 2018 hertrouwde Gwyneth met haar nieuwe grote liefde, producent Brad Falchuk (47). Ook Chris is sinds een jaar weer gelukkig in de liefde met actrice Dakota Johnson.

Dat Gwyneth en Chris gescheiden zijn, betekent niet dat de twee dagelijks in de clinch met elkaar liggen. Niks geen vechtscheiding, verre van zelfs. Hierbij een lesje 'hoe liefdevol om te gaan met je ex'. Lees en leer.

Met z'n allen
Gwyneth is te gast bij de Amerikaanse talkshow Live with Kelly and Ryan. Uiteraard wordt er gevraagd naar haar huwelijk met Brad. En naar haar huwelijksreis. Je gaat er vanuit dat het antwoord op de vraag 'wie waren er allemaal op jullie huwelijksreis?' is 'Brad en ik'.

Volle bak
Nah-ah. Gwyneth deed aan een huwelijksreis anno 2019. Eentje waar velen nog wat van kunnen leren en waar we blij van worden. De actrice vertelt wie er allemaal mee waren naar de Malediven.

"We hadden een grote familie-huwelijksreis tijdens de feestdagen. Mijn nieuwe man en zijn kinderen, mijn kinderen, mijn ex-man en onze beste vrienden gingen allemaal mee. Het was een erg moderne huwelijksreis", grapt ze.

"Het was fantastisch, we hadden het heel leuk samen. We wilden het zo fijn mogelijk maken voor de kinderen, die willen hun ouders uiteindelijk toch het liefst samen aan de eettafel zien."

Kelly en Ryan zijn vervolgens even in shock. In positieve zin dan. Waarna Kelly oppert dat Gwyneth een boek moet schrijven over hoe je na een scheiding zo goed mogelijk met elkaar om blijft gaan. "Er is zoveel spanning in veel gebroken gezinnen. Daar moet je iets mee doen, zodat de kinderen niet worden beïnvloed." Waarop Gwyneth reageert. "Ja, misschien is dat wel een idee voor de toekomst."

Kinderen
Gwyneth en Martin trouwden in 2003, waarna ze twee kinderen kregen: dochter Apple (14) en zoon Moses (12). In 2014 maakte het stel bekend dat ze uit elkaar gingen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs