David Beckham doorbreekt taboe met nieuwe coverfoto

Hij maakt een belangrijk statement

david-beckham-cover-love-magazine
Instagram

Het internet raakt niet uitgepraat over David Beckham. Hij verschijnt op de cover van het meest recente issue van Love Magazine. De reden voor alle commotie? De ex-voetballer draagt felgroene oogschaduw.

Love Magazine plaatst David tegen een rood met roze achtergrond. Hij heeft een wit pak aan, waardoor zijn groene nektatoeages en oogschaduw nog meer opvallen.


Haat-liefde
De reacties op de controversiële cover zijn niet allemaal positief. Gelukkig zijn er een hoop mensen die de cover fantastisch vinden. “Meer make-up voor mannen!”, “Ik vind de eyeliner fantastisch”, “Geweldig!”, luidt het op Instagram.

Op de negatieve berichten reageren fans: “Mensen doen nog steeds alsof mannen geen make-up mogen dragen in 2019..” en “Het is make-up, wat is daar mis mee?”

Trotse vrouw
Victoria Beckham
deelt de cover van haar man trots op Instagram. “Gefeliciteerd Love coverster @davidbeckham,” schrijft ze. “#movinglove

Powerfull move
De positieve reacties onder Victoria’s Instagrampost stromen ook binnen. Een fan reageert: “Mark my words, David doet hier een grote zet! En een krachtige zet, ook nog. Ik ben zo trots op hem dat hij aan andere mannen die make-up dragen laat zien dat dat oké is. Wat een fantastisch voorbeeld van zelfexpressie. Heel memorabel.”

We hopen dat de cover meer mannen inspireert make-up te dragen als ze daar behoefte aan hebben.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs