De dochter van R. Kelly doet een boekje open over haar vader

Ze reageert op de beschuldigingen van seksueel misbruik

dochter-r-kelly-reageert-op-beschuldigingen
Santiago FelipeGetty Images

Recent verscheen er een documentaire over R. Kelly, die beschuldigd wordt van seksueel misbruik. Verschillende mensen (waaronder Lady Gaga en John Legend) reageren op de kwestie. Nu heeft voor het eerst één van zijn kinderen gereageerd. Dochter Joann Lee Kelly doet een boekje open over haar vader.

Joann Lee Kelly, die zichzelf Buku Abi noemt, deelt een emotioneel bericht op haar Instagram Stories.

Geen relatie
Ze vertelt dat ze al jaren geen contact meer heeft met haar vader. “Mijn moeder, mijn broers en ik zouden alle negatieve dingen die mijn vader heeft gedaan (en nog gaat doen) nooit steunen of goedkeuren.”

Niemand verdient dit
Buku Abi leeft mee met de slachtoffers van haar vader. “Met alles wat ik zelf heb meegemaakt in mijn leven, zou ik nooit iemand anders de pijn gunnen die ik heb gevoeld,” vertelt ze.

Monster
Ze gaat verder over haar jeugd. “Het monster waar jullie het over hebben is mijn vader. Ik weet precies wie en wat hij is. Ik ben opgegroeid in dat huis. Mijn keuze om niet over hem te praten is voor mijn eigen rust in mijn hoofd, mijn gemoedstoestand en voor mijn genezing.”

Moeilijk statement
Buku benadrukt hoe zwaar het voor haar is om zich uit te spreken over haar vader. “Het kostte me drie dagen om dit te schrijven,” vertelt ze. “Ik vind het zo moeilijk om hier over te praten.”

Beschuldigingen
R. Kelly wordt al jaren beschuldigd van seksueel misbruik. De afgelopen jaren ontweek hij veroordelingen en celstraffen. BBC Three heeft nu een nieuwe documentaire over de R&B-zanger uitgebracht, waarbij een hoop misdaden van R. Kelly aan het licht komen.

Documentaire
In Surviving R. Kelly vertellen verschillende slachtoffers hoe ze lichamelijk, mentaal en seksueel misbruikt zijn door de zanger. De documentaire is uitgezonden in de Verenigde Staten en is nog niet uitgekomen op een Nederlandse streamingdienst of Nederlandse tv. Toch kun je ‘m al zien, via deze website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs