Het verlossende antwoord: zien we Michael en Naomi in Temptation Island VIPS?

Michael geeft eindelijk duidelijkheid

Er gingen de laatste tijd verschillende geruchten dat Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi mee zouden doen aan Temptation Island VIPS. Michael geeft eindelijk het verlossende antwoord aan Shownieuws over hun wel/niet deelname.

Ja of nee
In het interview met Shownieuws maakt Michael bekend dat hij en Naomi..... niet meedoen met Temptation Island VIPS. In ieder geval niet dit seizoen. “Ik ga je verklappen dat het ‘m niet gaat worden. Misschien volgend jaar,” aldus de 38-jarige Hagenees.

Volgens Michael is het nu niet het juiste moment om mee te doen. “Ik sta altijd open voor gekkigheid, maar we hebben zoveel gekkigheid gehad in 2018, dus laten we in 2019 maar gewoon lekker normaal doen.”

Torremolinos
We gokken dat Michael met “alle gekkigheid” doelt op het te koop zetten van zijn feestcafé Voom Voom in Torremolinos en het terug verhuizen naar (Oh Oh) Den Haag. Hij opende de horecazaak in 2016, wat te zien was in de realityshow ‘Samantha en Michael Enkeltje Torremolinos’.

Nieuw begin
Naomi schreef laatst op haar Instagram over hun rumoerige jaar. De twee hebben een huis gekocht in Scheveningen en zijn hard aan het klussen. “Na veertien maanden lang samen uit onze koffer te hebben geleefd, komt dan eindelijk de rust weer terug in ons leven en kunnen we vanaf nu weer verder gaan bouwen aan onze toekomst,” aldus Naomi.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs