Maak je op voor nieuwe muziek van Bibi Breijman en Waylon

De twee hebben al een duet opgenomen

Bibi Breijman en Waylon wonen samen, hebben een kind samen én blijken nu ook nog eens samen te werken. Wie het programma It Takes 2 - waar de liefde tussen de twee opbloeide - heeft gezien, kan maar één conclusie trekken: we want more Bibi en Waylon in duet. En er komt meer, zo blijkt.

Sterker nog: de twee hebben vorig jaar al een duet opgenomen, vertelt Bibi aan radio 538. "Maar we zitten nu te kijken wanneer we het gaan uitbrengen, een clip gaan opnemen en dat soort dingen. Dat gaat zeker wel in 2019 gebeuren."

Akkefietje
Het samenwerken ging in It Takes 2 niet altijd van een leien dakje, gaat Bibi verder. "Ik moest het liedje 'I love Rock ‘n’ Roll' van Joan Jett zingen met Waylon in It Takes 2 en daar zijn onze karakters erg gebotst. "Wij moesten dit nummer doen, Waylon, Holly en ik, toen hadden we een versie opgestuurd gekregen en dat was gewoon een versie met ad libs en allemaal moeilijk gedoe. Maar dat hadden wij nou eenmaal opgestuurd gekregen, ik heb dat geleerd. Dus wij komen in die repetities en toen werd hij in een keer zo kwaad en liep hij zo dat podium af."

Waylon houdt niet van ad lips en moeilijk gedoe. Dat is duidelijk. "Als jullie dit willen doen, vind ik het helemaal prima maar in jullie solo zijn jullie zo mooi aan het zingen en dan komen jullie nu met dit en wij stonden er echt zo van… oké." Uiteindelijk werd het een gevalletje eind goed al goed en kan Bibi er wel om lachen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs