Hailey Bieber gaat voor een nieuwe haarkleur: lichtroze

Ze ruilt haar blonde lokken in voor een nieuwe kleur


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey Bieber (die wij in ons hoofd nog steeds Hailey Baldwin noemen) heeft een nieuwe look. Ze werd recent gespot met een nieuw kapsel: zachtroze haar in een lange stijle bob.

Uitje naar de kapper
Het model werd door paparazzi gefotografeerd tijdens een bezoekje aan de haarsalon. Hailey draagt een oversized blazer met een grijze cropped top en matching joggingsbroek.

PG/Bauer-GriffinGetty Images


Back to pink
Dit is niet de eerste keer dat de 22-jarige voor een roze coupe gaat. Tijdens het Met Gala van 2018 verscheen ze op de rode loper met een lichtroze wavy bob en een bloemenkrans in het haar.

Nieuwe coupes voor celebs
Hailey is niet de enige celeb die voor een nieuwe haarkleur gaat. Lady Gaga koos voor een soortgelijke kleur. De zangeres heeft lichte lila lokken. Ook Zac Efron ruilt zijn blonde haar in voor een opvallende kleur. Hij verfde zijn haar recent platina blond.

Openhartige post
Hailey Bieber plaatste recent nog een openhartige post op Instagram.
In een uitgebreid bericht vertelt ze haar goede voornemen voor 2019: zich meer openstellen en kwetsbaar durven zijn. Ze maakt meteen werk van haar voornemen.

“Ik ben onzeker, ik ben kwetsbaar, ik heb pijn, ik heb angsten, ik heb twijfels, ik heb paniek, ik word verdrietig, ik word boos,” vertelt ze. “Ik scrol zo vaak op Instagram om mezelf, mijn uiterlijk, te vergelijken met anderen. Dan voelt het alsof ik niet goed genoeg ben, alsof ik veel gebreken heb. Ik heb moeite met zelfverzekerd zijn en blij zijn met wie ik ben.”

Ik ben genoeg
Ze besluit haar monoloog met nóg een goed voornemen voor 2019: “Dit jaar ga ik mijn best doen om gewoon mezelf te zijn en blij te zijn met wie ik ben. Want ik ben genoeg, en ik ben geliefd, en jij bent genoeg en geliefd.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs