Ariana Grande laat nieuwe tatoeage zetten

Dat ze groot fan is van Pokémon blijkt maar weer

ariana-grande
NBCGetty Images

Ariana Grande had de lang gekoesterde droom om ooit eens een iconische Pokémon op haar lichaam te tatoeëren. Die droom is nu werkelijkheid geworden, zo zien we op haar Instagram Stories.

Nieuw plaatje
De 25-jarige zangeres plaatst een story waarop we Ariana's bovenarm zien en haar nieuwe aanwinst. Ze schrijft erbij: "Ik wilde dit al zo lang, dankjewel."

Ariana Grande

Pika, pika
Waarom Eevee? Ariana is groot fan van Pokémon en alles wat daarmee te maken heeft. Dat bleek wel toen ze op Twitter antwoord gaf op de vraag van een fan wat voor spellen ze speelt op haar Nintendo Switch. "Eerlijk. Gisteren had ik een dag vrij en heb ik vijftien uur achter elkaar Pokémon Let's Go, Eevee! gespeeld. Eerlijk."

Tattoos
Eevee is niet het eerste plaatje dat Ariana op haar lichaam heeft vereeuwigd. Naar verluidt heeft ze meer dan dertig tattoos. Ter nagedachtenis aan de aanslag in Manchester liet ze een bijtje achter haar oor zetten. Ook heeft ze onder andere de letter A op haar duim, een hartje op haar teen en ringvinger en het woord Bellissima (zo noemde Ariana's opa haar vaak) op haar ribben.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs