Viktor van Ex On The Beach heeft een relatie met het broertje van Brody

Wat zou Brody hiervan vinden?

viktor-eotb-relatie-broertje-brody
Ex On The Beach: Double Dutch

Gisteravond was de laatste aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch te zien op MTV. Dat betekent: geen exen op het strand, gefeest en drama meer (huilen!).

Een pluspuntje: we zien wie met wie eindigt. Viktor maakt op Instagram bekend dat ze een relatie heeft. Niet met één van de EOTB-kandidaten (Renan of Brody hadden gekund), maar met het broertje van Brody.

Koppel
De Instagram-pagina van Viktor staat op privé. Gelukkig voor ons deelt MTV de foto van het koppel ook nog eens:

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Viktor in EOTB
Wat wij ons meteen afvragen: wat zou Brody hiervan vinden? De Brabander maakte er geen geheim van in de villa dat hij interesse had in Viktor. De Vlaamse Viktor had voor het grootste deel van Ex On The Beach alleen maar oog voor haar ex Renan.

Nieuwe relaties
Ook medekandidaat Lena heeft een nieuwe relatie. In het programma is ze vooral bezig met haar ex Mezdi, maar hij laat merken dat hij een relatie niet ziet zitten. Daarna dachten we nog dat Lena samen was met rapper Chivv, met wie ze hand-in-hand in een bed lag. Uiteindelijk maakte Lena zelf bekend dat ze een nieuwe vriend heeft: Christopher Ivander Soares.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs