Selena Gomez verbreekt social media-stilte met emotionele post op Instagram

Haar laatste post was in september

selena-gomez-post-instagram
Dimitrios KambourisGetty Images

De laatste keer dat Selena Gomez iets op Instagram plaatste, was 24 september 2018. Toen vertelde ze een pauze te nemen van social media. Gisteravond verbrak ze haar stilte voor het eerst. Ze deelt drie zwart-wit foto’s en een emotionele tekst op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

It's been a while
Onder de foto schrijft ze waarom ze weer iets met de online wereld deelt. “Het is een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar ik wilde iedereen een gelukkig nieuw jaar wensen. En ik wilde iedereen bedanken die me liefde en steun heeft gegeven,” aldus Selena.

Psychische hulp
Eind september meldden verschillende bronnen dat het niet goed ging met Selena. Ze zou twee keer in het ziekenhuis terecht zijn gekomen, waarbij ze na de laatste keer een mentale inzinking kreeg. Volgens dezelfde bronnen werd ze daarna opgenomen in een kliniek.

Uitdagingen

In de Instagram-post schrijft Selena over haar ervaringen in 2018. “Vorig jaar was zeker een jaar vol zelfreflectie, uitdagingen en groei. Het zijn juist die uitdagingen die je laten zien wie je bent en wat je kunt overwinnen,” vertelt de zangeres. “Geloof me, het is niet makkelijk. Maar ik ben trots op de persoon die ik aan het worden ben en ik kijk uit naar komend jaar. Hou van jullie allemaal.”

September
De post die Selena in september plaatste, staat nog steeds op haar Instagram-pagina. Ze schreef destijds bij de post: “Ik neem een pauze van social media. Alweer. Ik ben blij met de stem die social media aan ons allemaal geeft, maar ik ben ook dankbaar om een stap terug te nemen en in het moment te leven,” aldus de zangeres. “Onthoud – negatieve reacties zijn kwetsend voor iedereen. Natuurlijk.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs