Kim Kardashian bevestigt komst van haar vierde kind en maakt geslacht bekend

Er gingen al geruchten rond

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We schreven begin januari al over de geruchten dat Kim Kardashian en Kanye West een vierde kind verwachten. Nu wordt het babynieuws bevestigd door Kim K. herself. De realityster onthult meteen het geslacht van de kleine: het wordt een jongetje.

Draagmoeder
De 38-jarige Kim was te gast bij de talkshow Watch What Happens Live with Andy Cohen. Hier vertelt ze dat zij en haar man Kanye weer de hulp van een draagmoeder hebben ingeschakeld.

Per ongeluk onthuld
Zussen Kourtney en Khloé waren ook present bij het interview. Zij vertellen dat ze geschokt waren dat Kim het nieuws nu al naar buiten brengt. Kim vertelt de reden hiervoor: “Ik was dronken op ons kerstfeest en toen heb ik het aan wat mensen verteld. Ik weet alleen niet meer aan wie ik het verteld heb. Daarom breng ik het nieuws liever zelf naar buiten.”

Kimye &co

Het West-Kardashian gezin bestaat nu nog uit vijf gezinsleden. Kim en Kanye kregen eerst North (5) en Saint (3). Daarna werd Chicago (1) geboren met behulp van een draagmoeder. Met de komst van de vierde baby heeft Kimye twee zoons en twee dochters.

Aandoening

Kim kiest voor een draagmoeder, vanwege haar ziekte. Ze heeft een aandoening genaamd ‘placenta accreta’. Dat betekent dat haar placenta dieper in en vaster aan de baarmoeder zit dan gewoonlijk. Dit neemt een aantal risico’s met zich mee bij een zwangerschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs