Yolanda Hadid neemt afscheid van botox, implantaten en extensions

Dat laat ze weten via Instagram waarin ze zich figuurlijk en letterlijk bijna blootgeeft

yolanda-hadid
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Als je het over een familie met goede genen hebt, dan komt er eentje meteen in ons hoofd op. Noemen wij Gigi, Bella en Anwar, dan zeg jij Hadid. Laten we zeggen dat de drie topmodellen vooraan stonden toen de goede genen werden uitgedeeld.

Die genen komen voor de helft van hun moeder vandaan, Yolanda Hadid. Dat is ook wel te zien, als je naar de 55-jarige van origine Nederlandse kijkt. Naast haar goede genen, was Yolanda ook niet vies van wat plastische chirurgie op z'n tijd.

Botox, fillers, borstimplantaten, hair extensions, ze deed er allemaal aan mee. Tot nu. Met een pikante foto op Instagram laat ze aan de wereld weten dat ze klaar is met alle 'troep' in haar lichaam.

Giftig spul
In een uitgebreide Instagrampost, waarin we Yolanda in een nietsverhullende niemendalletje zien, wil ze haar volgers vooral op het hart drukken dat je goed onderzoek moet doen voordat je 'giftige stoffen' in je lichaam stopt.

Een wijze les
"Eindelijk terug naar de originele versie van 1964," schrijft ze. Vervolgens benadrukt ze dat ze nu leeft in een lichaam vrij van 'alle bullshit' die ze dacht nodig te hebben om volgens 'de normen van de maatschappij' als vrouw sexy gevonden te worden. "Tot de giftige stoffen me bijna fataal werden..."

"Het kostte me vele jaren om sommige slechte beslissingen ongedaan te maken. Ik vond eindelijk de vrijheid om oprecht van mezelf te houden en in te zien wat de beste versie van mezelf is, rekening houdend met alleen mijn eigen standaard.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Lyme
De moeder van de drie topmodellen wordt overladen met complimenten onder haar eerlijke post. Het ziet ernaar uit dat dit haar meest gelikete post gaat worden.

Yolanda kampt al jaren met de ziekte van Lyme en maakt zich er hard voor om de ziekte - die vaak nog in de taboesfeer hangt - bespreekbaar en bekender te maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs