Miley Cyrus schrijft liefdesbrief aan jarige man Liam Hemsworth

De Instagramversie van The Notebook

miley-cyrus
Getty Images

In de categorieën 'zwijmel even mee', de Instagram-versie van The Notebook (soort van dan) en 'hallelujah hier krijgt zelfs de meest onromantische persoon kriebels van'. Miley Cyrus typt Instagram-liefdesbrief aan jarige man Liam Hemsworth.

De Australische acteur blies 13 januari 29 kaarsjes uit en Miley Cyrus, die waarschijnlijk nog op een gigantische roze wolk zit vanwege de bruiloft, schreef nogal een epistel op Instagram, zowel romantisch als humoristisch: “Ik hou van je vieze sokken op de vloer want dat betekent dat je thuis bent."

Tien jaar
Maar Miley begint romantisch. “Happy birthday voor mijn nummer een. Toen ik je leerde kennen was je 19 jaar oud. Nu ben je 29. Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om een aantal van mijn favoriete dingen over mijn favoriete man te delen ter ere van deze speciale dag. De manier waarop je naar me kijkt, de manier waarop je naar je honden kijkt, onze varkens, onze paarden, onze katten, onze vissen. De manier waarop je naar je familie kijkt, naar je vrienden, naar vreemden, naar het leven. De manier waarop je naar de oceaan kijkt en manier waarop je altijd je tijd neemt. De manier waarop je naar buiten gaat als ik je vraag wat het weer is, in plaats van dat je op je telefoon kijkt. Je gezichtsuitdrukking als je goed nieuws ontvangt en wanneer je slecht niets krijgt.”

Liam doet de was
Dan volgt een komisch stuk. “Ik hou van je vieze sokken op de vloer want dat betekent dat je thuis bent. Ik hou ervan als je me introduceert met een nieuwe band, zodat ik daarnaar kan luisteren als je weg bent. Het voelt dan net alsof je thuis bent. Ik vind het zelfs geweldig als je mijn favoriete T-shirt laat krimpen in de droger, want een vriendje hebben (oh mijn god, ik vergat bijna dat je nu mijn freakin’ man bent) die de was doet, is het beste ooit.”

Toch nog een zoetsappige afsluiter. “Ik respecteer jou en jij respecteert mij. Ik ben trots op de persoon die je bent geworden en ik kijk uit naar de tijd die wij samen mogen doorbrengen in de toekomst. Jij en ik baby… Bedankt dat je mij de gelukkigste dagen van mijn leven geeft.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs