Personeel Britse Royals klapt uit de school over huwelijk Prins Harry en Meghan Markle

Verschillende personeelsleden doen hun verhaal aan The Daily Telegraph

meghan-markle-prins-harry
Getty Images

Wie zich een beetje online begeeft, moet het 'gerommel' bij de Britse Royals thuis hebben meegekregen. Zo zijn er al verschillende personeelsleden opgestapt vanwege het "onmogelijke gedrag" van Meghan Markle. Nu klapt het huispersoneel helemaal uit de school in de Britse ochtendkrant The Daily Telegraph: ze plaatsen het (sprookjes)huwelijk van Prins Harry (34) en Meghan Markle (37) niet in de categorie 'en ze leefden nog lang en gelukkig.'

Ontslag
Deze week werd bekend dat de bodyguard van Meghan Markle ontslag zou nemen. Om deze reden sprak de Britse krant verschillende personeelsleden van het koningshuis om te polsen wat er nu precies gaande is. "Ik geef hun huwelijk vijf jaar," zegt één van hen. De reden? Harry zou Meghan niet aankunnen en te veel hooi op zijn vork nemen.

Een bodyguard is niets voor Meghan, klinkt het. "Toen ze een bekende actrice was, kon ze gaan en staan waar ze wilde, maar in haar nieuwe rol kan ze nergens heen zonder haar beveiligingsteam en dat is erg beperkend voor iemand zoals zij."

De persoonlijke assistente van Meghan, Melissa Touabti, vertrok eerder dit jaar na zes maanden in dienst te zijn, omdat ze "veel moest verdragen", zo zou ze gezegd hebben.

Baby-update
Meghan Markle en Harry verwachten aankomende lente hun eerste kindje samen. Sinds bekend is dat Meghan zwanger is, wordt er flink gespeculeerd: is Meghan in verwachting van een tweeling? Wat zal de naam worden? Wanneer is ze precies uitgerekend? Voor een aantal (mogelijke) antwoorden, verwijzen we je door naar een ander artikel over wanneer Meghan uitgerekend zou zijn.

Bronnen: Het Laatste Nieuws, The Daily Telegraph

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs