Rapper Boef krijgt mogelijk celstraf en rijverbod omdat hij 300 km/u reed

'Gewoon Boef, man'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rapper Boef moest afgelopen woensdag voor de rechter verschijnen. De rechtszaak ging om drie snelheidsovertredingen. De Officier van Justitie eist een voorwaardelijke celstraf, een rijverbod van 2,5 jaar en een vergoeding van 7000 euro voor het fond voor verkeersslachtoffers.

Overtredingen

Het gaat vooral om de verkeersovertredingen die Boef, die eigenlijk Sofiane Boussaadia heet, twee jaar geleden maakte. De rapper reed onder meer 300 kilometer per uur op de snelweg in de buurt van Tilburg en 165 kilometer per uur in de bebouwde kom van Tilburg.

Video
Vervolgens plaatste Boef video’s van zijn snelheidsovertreding online. Op verschillende filmpjes zien we de rapper rijden. Ondertussen horen we kreten als “Gewoon Boef man!” en “Film die snelheid even voor ze, jonge!”

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De rechtszaak
De aanklager vindt het “een wonder” dat er nog geen ongeluk is gebeurd door de overtredingen van Boef: “Dit soort snelheden horen thuis op een circuit.” Boef kwam naar verluidt te laat voor de rechtszaak. Aan de Officier van Justitie vertelt de rapper dat hij niet meer de persoon is die hij twee jaar geleden was.

Boef hoopt zelf dat hij zijn rijbewijs gewoon mag houden, omdat hij het hard nodig heeft. “Als ik toer, dan heb ik wel een chauffeur, maar die kan ik niet dag en nacht bij me houden,” aldus de rapper. De uitspraak van de rechtszaak vindt over twee weken plaats.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs