Hailey en Justin Bieber hebben een nieuwe woning gevonden

De maandelijkse huurprijs: €75.000

hailey-justin-bieber-nieuwe-huurwoning
James DevaneyGetty Images

Vind je 700 euro huur per maand al veel? Dat is niets bij wat Hailey en Justin Bieber per maand voor hun stekkie betalen. Het koppel heeft een nieuw huurhuis (lees: villa) in Beverly Hills gevonden, meldt X17 Online. Daar betalen ze maandelijks zo’n 75.000 euro voor.

Het huis
De villa bestaat uit 650 vierkante meter. Daarin zijn zes slaapkamers, zes badkamers een enorme keuken, sportzaal en stoomcabine te vinden. De tuin is ook niet mis. De celebrities hebben een grote voortuin en een achtertuin met zwembad.

Foto's
Benieuwd hoe Hailey en Justins nieuwe huis eruitziet? Het Laatste Nieuws deelt foto’s van het ‘optrekje’.

Haileys nieuwe hairdo
Eerder deze week lieten we nog weten dat Hailey Bieber voor een nieuw kapsel heeft gekozen. Het model verft haar haren zachtroze. Haar halflange lokken zijn geknipt tot een strakke steile bob. Dit is niet de eerste keer dat de 22-jarige voor een roze coupe gaat. In 2018 verscheen Hailey met felroze haar op het Met Gala. Ook toen had ze een bob, maar dan een variant met slag.

Nog meer nieuwe kapsels
Hailey is niet de enige celeb die voor een nieuwe haarkleur gaat. Lady Gaga koos voor een soortgelijke kleur. De zangeres heeft lichte lila lokken. Ook Zac Efron ruilt zijn blonde haar in voor een opvallende kleur. Hij verfde zijn haar recent platina blond.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs