Khloé Kardashian lijkt sprekend op Kylie Jenner in nieuwe Instagrampost

'Wait, this isn't Kylie?'

Dat de Kardashian-Jenner zussen een hoop dingen gemeen hebben, mag duidelijk zijn. Ze zijn allemaal beroemd, into beauty en delen de eerste letter van hun naam. En ja, soms lijken ze best op elkaar. Zorgt af en toe voor wat verwarring.

Khloé Kardashian
plaatste donderdag een foto van haarzelf op Instagram. Fans kunnen niet geloven dat zij de persoon op de foto is. Ze vinden Khloé sprekend op haar zusje Kylie Jenner lijken.

Foto
Ziehier de selfie. Toegegeven, we moesten inderdaad even twee keer kijken welke zus hier op bed poseert:

Even ter vergelijking. Zo ziet Kylie Jenner er met lang blond haar uit:

Fans reageren verbaasd: “Huh, is dit niet Kylie Jenner?” en “Twinning met Kylie!” Een ander heeft duidelijk moeite met het onderscheiden van de zussen: “Ik vind dat ze allemaal op elkaar lijken.”

Zo moeder, zo dochter
Deze Instagrammer heeft best een punt. Begin deze maand schreven we nog over Kris Jenner die door haar nieuwe kapsel nog meer op haar dochters lijkt.

Nieuw kapsel
De bekende momager van de Kardashian-Jenner zussen heeft een nieuw kapsel, dankzij haarstylist Andrew Fitzsimons. De 63-jarige gaat voor een rommelige knot en een warrige pony. Daardoor lijkt Kris opeens bizar veel op haar dochter Kim Kardashian West, die een paar maanden hiervoor nog hetzelfde kapsel had. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs