Fans denken dat Kylie Jenner en Travis Scott verloofd zijn

Verraden Kylies zussen het nieuws nu al?

kylie-jenner-travis-scott-verloofd
Noam GalaiGetty Images

Kylie Jenner en Travis Scott zijn een item sinds mei 2017. Als de geruchten kloppen, gaat het beter dan ooit met het koppel. Ze hebben samen een dochter, Stormi. Het lijkt erop dat Kylie en Travis nog een grote stap in hun relatie nemen. Fans zijn ervan overtuigd dat het stel verloofd is.

Travis is in

Allereerst: in december onthulde Travis dat hij van Kylie graag zijn vrouw wil maken. In een interview met Rolling Stone zegt hij: “We gaan snel trouwen. Ik moet de moed nog even verzamelen. Ik wil dat mijn aanzoek groots is.”

Kardashians op bezoek
Fans denken dat dat aanzoek ergens in de tussentijd gebeurd is. Eerder deze week waren zussen Kim, Khloé en Kourtney Kardashian te gast bij Watch What Happens Live. In de show beantwoorden ze vragen van kijkers.

Aw-kward
Rond 10:27 komt de vraag: “Denken jullie dat Kylie Jenner en Travis Scott zich gaan verloven?” De reactie van de Kardashians is behoorlijk verdacht, vinden fans. Kourtney blijft strak voor zich uitkijken, Kim zegt met een hoog stemmetje (en een lichte stotter) “Ik denk het wel” en Khloé maakt een (véél te) nonchalant gebaar. See for yourself:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Geheim
Fans denken dat Kylie en Travis al verloofd zijn en dat Kylie aan haar zussen heeft gevraagd het nieuws stil te houden. Toegegeven; de zussen lijken zich in het fragment een beetje ongemakkelijk te voelen. Maar of dat komt doordat ze de verloving van Kylie en Travis geheimhouden, dat valt nog te bezien.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs