Ali B tegen The Voice-kandidaat: Stap uit de wedstrijd en we praten over een contract

Een enorme plottwist voor Zoë (18) in The Voice


Dit had Zoë Livay nooit kunnen bedenken. The Voice eindigde voor haar met een uniek dilemma.

Knock-out

De 18-jarige haalde gisteren, zoals veel andere kandidaten, de knock-out-fase van The Voice: een nieuw onderdeel in de show dat ná the battles komt. Weer een ronde waarin coaches hun kandidaten moeten schiften. Er zijn drie stoelen waarop kandidaten verzekerd zijn van een plekje in de liveshows. Maar als je op een stoel zit, moet je nog maar afwachten of je geen plek moet maken voor een kandidaat die na jou komt en volgens de coach beter is.

Verwarring

De drie kandidaten van Ali B met een plekje op de stoel, hebben met verwarring gekeken na wat er gebeurde na het optreden van concurrent Zoë Livay. De rapper slash zangeres maakte indruk met haar versie van het nummer Verleden Tijd van Frenna en Lil' Kleine. Stress bij de anderen om verslagen te worden dus.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


Een uitweg

Na het optreden doet Ali B iets, wat nog nooit in een show in Nederland is gedaan. "Wat nou als ik jou een keuze zou geven," zegt hij tegen Zoë vanuit zijn jury-stoel. "Of je krijgt een stoel, waarvan je als je eerlijk bent, als je weet wat er nog gaat komen... Of je loopt door die tunnel en je wacht op mij aan het einde van de show. En we gaan praten over een contract bij mijn label. "

Wegwezen

Je ziet even de verbijstering op het gezicht van het jonge meisje en dan de vastbeslotenheid. "Dan kies is voor het tweede Ali." Uiteraard. Geen spanning meer, direct zekerheid en geen 'wurgcontract' als je wint. Haar redenering is helder. "Want mijn doel was hier dat iemand mij zag. Voor mij is de wedstrijd klaar. Laten we dat gewoon gaan doen."
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs