Xelly Cabau van Kasbergen maakt geslacht van baby bekend

Is it a boy or a girl?


This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Xelly Cabau van Kasbergen en haar verloofde Beer Muller verwachten dit jaar hun eerste kindje. Dat maakte het stel in oktober vorig jaar wereldkundig via Instagram. Xelly zit nu in haar tweede trimester, en dan rijst natuurlijk de vraag: is it a boy or a girl? Die vraag beantwoorden de twee in hun nieuwste video op YouTube.

Geen voorkeur
"Iedereen wil het weten, wordt het nou een jongen of een meisje", aldus Xelly. Voor de 30-jarige visagiste en haar toekomstige man maakt het overigens niet uit wat het geslacht is. "Het klinkt heel erg cliché, maar het is echt onbelangrijk om te weten wat het wordt. Maar op het moment dat je gerust wordt gesteld en het zit allemaal goed, dan is het natuurlijk wel leuk om te weten."

Xelly en Beer vertellen dat ze het geslacht al aan vrienden en familie bekend hebben gemaakt. Dat deden ze op dezelfde manier als in de video, met een ballon waar blauw- of roze gekleurde confetti in zit. En het is...... een jongen!

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Test, test, test
In de video vertelt Xelly ook over het moment dat ze erachter kwamen dat ze een kindje verwachten. Dat bleek een nogal onverwacht moment:

"Ik was heel erg misselijk en voelde me totaal niet goed, maar op dat moment dacht ik niet dat ik zwanger zou zijn. Beer kocht voor de zekerheid een zwangerschapstest voordat we samen een meeting in moesten. Vlak van tevoren dacht ik; ik plas even over dat staafje heen en gooi 'm in mijn tas'. Drie uur later liepen we naar buiten en dachten we; oh ja, we hebben die test gedaan. Ik haalde 'm uit mijn tas en ik zag opeens 'zwanger' staan."

In aanloop naar de bevalling zullen het jongere zusje van Yolanthe en haar verloofde meer video's over het wel en wee van een zwangerschap delen.

Ja, ik wil!
Xelly werd vorig jaar april in Florence ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. Dat ging zoals ieder meisje ervan droomt: "21 april 2008 kregen wij verkering en gingen we voor het eerst op vakantie naar Florence. Nu, 10 jaar later vandaag in Florence, vraagt hij mij ten huwelijk! Wij zijn zo verliefd!!!" schreef ze bij de foto.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs