Nieuw Hollywood-koppel: Brad Pitt en Charlize Theron zijn aan het daten

Brangelina is zeker weten voorbij

brad-pitt-charlize-theron-daten
Pascal Le SegretainGetty Images

Het is alweer drie jaar geleden dat ‘s werelds favoriete Hollywood-koppel Brangelina uit elkaar ging. Sinds hun breuk kunnen Angelina Jolie en Brad Pitt elkaar niet meer luchten of zien. Brad Pitt is ondertussen aan het daten geslagen met een andere bekende actrice: Charlize Theron.

Daten casual
Aan de Amerikaanse site The Sun vertellen verschillende bronnen dat de twee een item zijn. Een bron vertelt: “Ze zien elkaar al ongeveer een maand regelmatig op een ‘casual’ manier. Daarvoor waren ze al bevriend. Sean heeft ze aan elkaar voorgesteld, maar nu is hun relatie verder ontwikkeld.” Met ‘Sean’ bedoelt de bron Sean Penn, de ex-verloofde van Charlize.

Drankjes doen
Brad en Charlize werden dit weekend samen in Los Angeles gezien. Ze zaten aan een bar, waar Charlize een wodka cocktail dronk en Brad voor een glas water ging. De acteur heeft alcohol afgezworen. Zijn drinkgedrag bleek een grote rol gespeeld te hebben in zijn problemen met zijn ex-vrouw Angelina.

Klef stel
“Het lijkt weer goed te gaan met Brad. Ze zagen er allebei heel gelukkig uit,” vertelt een bron. “Ze waren behoorlijk klef. Zijn arm was steeds om haar heen geslagen. Op een gegeven moment gaf hij haar een knipoog.”

And now we wait

De twee celebs hebben nog niets losgelaten over hun relatie. We wachten ondertussen rustig af op een bevestiging. En op hun nieuwe koppelnaam. Wat jij, wordt het Bralize, Barlize of toch Charbrad?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs