Lena van Ex On The Beach maakt een nummer met Bizzey en Kraantje Pappie

Je kunt er vast en zeker op twerken

Mocht je denken dat we met het einde van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 4 het laatste hebben gezien van Lena, dan heb je het mis. De goedlachse en altijd twerkende kandidaat gaat voor een carrière in de muziek. Dat doet ze niet alleen en al helemaal niet met de minsten. Ze brengt een nummer uit met Bizzey en Kraantje Pappie.

Privé
Lena kondigt het nieuws aan op haar Instagram, die op privé staat. Gelukkig voor ons deelt de producer en dj Rockywhereyoubeen, die meewerkt aan de track, haar video op zijn Instagram.

Deze pokoe is gaande
We zien de 19-jarige Lena die ‘even wat bars voor jullie’ wil gooien. Ze rapt een paar regels uit het nummer (nemen we aan). Daarna kondigt ze het lied aan: “Shout out naar Rockywhereyoubeen, Kraantje Pappie en Bizzey. Er gaat echt iets te geks komen, deze pokoe [muziek] is zo gaande. Houd je ogen open en check ons.”

Fuego
Onder de video en onder de Insta-post staat ‘Fuego’. Zou dit de titel van de nieuwe hit zijn? Wanneer de track uitkomt, is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar het twerk-gehalte van het nummer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs