Karl Lagerfeld is afwezig bij zijn eigen Chanel-modeshow

De reden is best begrijpelijk

chanel-haute-couture-show-karl-lagerfeld
Dominique CharriauGetty Images

Sinds 1983 is Karl Lagerfeld de hoofdontwerper van Chanel. Vandaag was de Haute Couture Show van de nieuwe lente- en zomercollectie van 2019. De show van het modemerk vond plaats in de imponerende grote glazen hal van het Grand Palais in Parijs. Er was alleen één grote afwezige.... Karl him self.

De show must go on
Vandaag vonden er twee Chanel-shows plaats in Parijs. Karl had de eerste show van 10:00 uur al gemist, maar volgens een Chanel-woordvoerder zou de modeontwerper wel bij de middagshow aanwezig zijn. Dat was niet het geval.

Normaal gesproken loopt de modeontwerper de finale van de show met de modellen, maar Karl was ditmaal nergens te bekennen. Zijn rechterhand Virginie Viard (directeur van Chanels creative studio) nam het van hem over en liep de finale van beide Haute Couture shows.

Geruchten
Er gingen direct geruchten over een eventueel vertrek van meneer Lagerfeld. Daar is niets van waar. Chanel benadrukt dat Virginie en Eric Pfrunder (beeld directeur) samen met Karl Lagerfeld de collecties en campagnes blijven maken voor het merk.

Moe
Volgens het modemerk was Karl 'te moe' om aanwezig te zijn bij de shows. “We hopen dat Meneer Lagerfeld zich snel beter voelt,” aldus het statement van Chanel. Snappen we ook wel. We moeten niet vergeten dat de monsieur Lagerfeld inmiddels al 85 jaar is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs