Designers willen Bebe Rexha niet kleden voor Grammy's omdat ze 'te dik' is

En dat terwijl de Amerikaanse zangeres maatje 38 heeft...

Je zou toch denken dat je als grote artiest in een split second een jurk voor de Grammy's hebt gevonden. Dat designers vooraan in de rij staan om hun creaties aan je te laten zien.

Zo makkelijk is dat nog niet. In ieder geval niet voor de Amerikaanse zangeres Bebe Rexha. Haar team had verschillende designers gecontact om haar te kleden voor de Grammy Awards. Hun antwoord: 'ze is te dik'. En dat met maatje 38...

Fatshaming
De 29-jarige zangeres is genomineerd voor twee Grammy-awards. Op Instagram plaatste Bebe een video waarin ze haar beklag doet in haar zoektocht naar de perfecte outfit voor de awardshow. "Sorry, ik moet dit even kwijt," begint ze.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

“Ik word eindelijk genomineerd voor de Grammy’s, dat is het coolste ooit. Vaak praten artiesten met designers, die vervolgens een op maat gemaakte jurk voor hen maken voor op de rode loper. Ik liet mijn team contact opnemen met designers, maar veel van hen wilden me niet kleden omdat ik te dik ben. Letterlijk, ik ben te dik.”

Ze vervolgt: "Als een maatje 38 al te groot is, dan weet ik het niet meer. En dan wil ik je f***ing jurk niet eens dragen. Dat is te gek voor worden. Wat jullie nu eigenlijk zeggen is dat alle vrouwen in de wereld met maat 38 en groter niet mooi zijn en jullie jurken niet kunnen dragen. Dus iedereen die mij dik vindt en wiens jurk ik niet mag dragen: f*ck you, ik wil je jurk niet eens dragen.”

Ze eindigt met de hashtag #LOVEYOURBODY.

Steun
Bebe krijgt vervolgens veel steun van haar volgers die het helemaal met haar eens zijn. Niet alleen fans vinden haar prachtig, ook veel designers schreeuwen het bijna van de daken dat ze haar wél willen kleden.

Thank god, er zijn dus toch nog een paar designers die niet aan fat shaming doen. Designers als August Getty, Stella Nolasco (die Beyoncé en Eva Longoria heeft gekleed), Tanya Taylor, Sachin & Babi, Christian Siriano en Elizabeth Kennedy staan allemaal in de rij om een jurk voor haar te maken.

Met Bebe komt het dus wel goed, die loopt op 10 februari in een stunning jurk over de rode loper. In de high fashion modeindustrie valt alleen nog veel winst te behalen..

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs