Het lijkt over en uit tussen Famke Louise en Ronnie Flex

Ronnie Flex houdt je op de hoogte op Instagram Story

Na maanden speculeren kwam het hoge woord eruit afgelopen december. Of liever gezegd: kwam er een veelzeggende daad uit in de vorm van een zoen aan het einde van het nummer 'Alleen Door Jou.' Famke Louise en Ronnie Flex waren een setje en iedereen mocht het weten. Waren, inderdaad. Het duo lijkt alweer uit elkaar te zijn en weer mag iedereen het weten wat Ronnie Flex betreft.

De rapper plaatste een aantal cryptische teksten op Instagram Story (nu alweer verwijderd), die Cosmopolitan wist te ontcijferen.

ronnie-flex-famke-louise
Instagram Story Ronnie Flex
Text, Font, Black, Photography, Photo caption, Black-and-white, Darkness,
Instagram Ronnie Flex

Betekenis
De vertaling van 'can't love no thottie' luidt als volgt: ik kan niet houden van een vrouw die meerdere sekspartners heeft. Een 'thot' is een schattig meisje dat zich voordoet als een loyaal persoon, maar toch het bed deelt met anderen.

In de volgende story gaat Ronnie er dieper op in. 'Vertrouw nooit een 'bitch', want die gaat met iedereen naar bed.' Hij vervolgt met een oproep: zeg me dat je een betrouwbare 'bitch' kent, want ik wil ik een loyale vrouw.'

Ontvolgen
Is Famke Louise vreemd gegaan? Met wie? Zijn ze nu definitief uit elkaar? Zoveel hints, (nog) zo weinig antwoorden. Ook opvallend: de twee volgen elkaar niet meer op Instagram.

Nori
Afgelopen december werd Ronnie Flex voor het eerst vader. Hij deelde een foto op Instagram met zijn dochter in zijn armen. “The greatest love of all.. eindelijk ben je hier… Nori Dua Plasschaert.. thank u @djwef.” De moeder van Nori is Wafae Kefi (beter bekend als Dj Wef).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs