Alles wat we weten over de bruiloft van Hailey en Justin Bieber

Alles op een rij: de locatie, datum en gastenlijst

hailey-justin-bieber-bruiloft
James DevaneyGetty Images

We weten allemaal dat Hailey Baldwin niet langer haar eigen achternaam draagt, maar nu Hailey Bieber heet. Het model is vier maanden geleden in het geheim getrouwd met Justin Bieber. Het officiële huwelijk vond op 13 september plaats. De grote bruiloft laat nog even op zich wachten. Dit is alles wat we weten over het feest.

Datum

De datum van de huwelijksceremonie is niet helemaal duidelijk en lijkt steeds te worden verschoven. Volgens Page Six vindt het feest plaats op 28 februari. TMZ denkt dat het op 1 maart is, tijdens de verjaardag van Justin (die dan 25 wordt). Later liet TMZ weten dat de bruiloft weer is uitgesteld, omdat belangrijke gasten het weekend van 1 maart niet naar Los Angeles konden komen.

Feest

Wat we kunnen verwachten van het feest? Grote kans dat het plaatsvindt op een zonnige locatie. Een bron vertelde aan People dat Justin en Hailey allebei wel in zijn voor “een tropische bestemming”. Het vermaak tijdens de bruiloft is ook al bekend: er komen professionele dansers en Justins dj Tay James verzorgt de muziek.

Gastenlijst

Bij een celebrity-bruiloft horen ook bekende gasten. De Biebers hebben ongeveer driehonderd uitnodigingen verzonden. Volgens TMZ kunnen we celebrities als Kylie Jenner, Travis Scott, Drake en Chris Brown verwachten. Uit een interview met Haileys oom blijkt dat de Kardashian-Jenners ook present zijn. Niet alleen Kylie, maar ook Kendall Jenner, de Kardashian-zussen en Gigi Hadid zijn uitgenodigd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs